Winst voor team 1

Zaterdag 5 februari speelde het eerste team van Amptmeijer Badminton ’80 (gesponsord door onze hoofdsponsor Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen) na lange tijd weer een wedstrijd. De herendubbel, gespeeld door Van Dorp en Van de Werfhorst, werd in twee games gewonnen met 21-13 en 21-18. De voorgaande wedstrijd tegen dit team was een 7-1 nederlaag waarbij alleen de herendubbel gewonnen werd, dus de dames waren er zeer op gebrand dit keer te winnen. Van Dijk en Cornet wonnen de eerste game met 21-13 en maakten het in de tweede game wat spannender, maar wonnen met 21-19.

Beide herensingles werden gewonnen in drie games. Van de Werfhorst stond in de derde game steeds een paar puntjes achter, maar haalde aan het eind zijn tegenstander in en won met 24-22. Van Dorp verloor de eerste game, won de tweede nipt met 21-19, en won de derde met 21-10. Beide dames slaagden er niet in hun singlepartijen te winnen.

Van de Werfhorst en Van Dijk speelden een dijk van een mixpartij: de eerste game werd jammer genoeg verloren met 22-24, de tweede wonnen ze met 21-18 en de derde game met 21-12. Cornet en Van Dorp kwamen niet lekker in de partij en verloren in twee games.

Eindstand 5-3 winst. Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen IJsselstad uit Deventer om 13:00 uur in de Kamphal.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.