Herenteam neemt 3 punten mee uit het Noorden

Afgelopen zaterdag moest het herenteam (gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis, Wezep) om 10:00 uur aantreden in het zonnige Hoogeveen, hetgeen ook de laatste wedstrijd is van de eerste helft.

Tot nu toe kenmerken onze wedstrijden zich door het grote aantal 3-setters en het overwegend winnen van de singles. Ook dit maal zou dit een interessante wedstrijd betekenen, gezien Hoogeveen net boven ons staat met 1 wedstrijd minder.

We begonnen de partijen met slechts 1 baan. De dubbel van Michel en Layo werd vrij snel beslist in het voordeel van de tegenpartij. Jeroen en Thomas deden het beter en gingen er met de winst vandoor.

De singles betroffen weer klassiek een groot aantal 3-setters, die slechts alleen door Jeroen werd gewonnen. Met 4-2 achterstand werd aan de dubbels begonnen. Jeroen en Layo wisten in 2 sets (19-21 en 20-22) de partij naar hun hand te zetten. De wedstrijd van Thomas en Michel was wederom een 3-setter die net aan werd verloren. Voor een derde maal op rij werd de wedstrijd net 3-5 verloren.

Ondanks het verlies, gaan we langzamerhand terug naar het niveau waar dubbels worden gewonnen en singles worden verloren.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.