Badminton ´80 Wezep verliest van koploper

WEZEP – Het eerste team van Badminton ’80 Wezep speelde zaterdag 19 november een thuiswedstrijd tegen ´t Veen. Dit  was alweer de zevende wedstrijd in de competitie, vanaf volgende week beginnen de returns. Momenteel staat het Wezepse team op de 5e positie en om die plek vast te houden waren er toch weer een paar punten nodig. Die zijn dan ook behaald met een eindstand van 2 – 6.

De heren gingen goed van start in de mannendubbel. Zij wonnen met 22 –20 en 21 – 19. De dames bleven in de eerste set dicht bij de tegenstandsters, maar maakten aan het eind een paar foutjes waardoor de set verloren ging met 19– 21. In de tweede set konden ze het niet meer bijbenen, dus de partij gingverloren met 14 – 21.

In de singels kwamen de spelers van Badminton ’80 steeds net iets te kort. Ondanks alle inzet en het goede spel zijn alle singels verloren gegaan.

Met nog 2 gemengd dubbels te gaan, kon het team al niet meer winnen. Maar nog een paar punten erbij zou zeker welkom zijn om in de tweede klasse te kunnen blijven spelen.

De eerste partij begon goed door de eerste set te winnen met 21 – 17. Daarna kwamen de tegenstanders aardig op dreef. Het moest uit de tenen komen en er werd flink over het veld gehold, maar uiteindelijk was deze partij ook binnen met 26 – 24.  De tweede mixpartij ging ook lekker, maar ze gaven op het laatst nog teveel punten weg waardoor er werd verloren met 17 – 21 en 16 – 21.

Het herenteam dat in de hoofdklasse speelt heeft de thuiswedstrijd tegen Apollo2 met 6 – 2 gewonnen. Ook het tweede mixteam heeft goede zaken gedaan. Zij hebben met 1 – 7 van Kampen gewonnen waardoor zij de eerste plaats in de vierde klassen voorlopig behouden. Beide jeugdteams hebben dit weekeinde helaas verloren. Het jongensteam verloor met 6 – 2 van Deto, het meisjesteam met 8 – 0 van Flevoland.

Volgende week speelt het eerst team uit tegen Putten om 9.30 uur.

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *