Sinterklaasfeest 2011

Het Sinterklaasfeest voor de jeugd is weer voorbij. Na een avond vol activiteiten en cadeautjes is de jeugd weer voldaan naar huis gegaan.

Geen badminton deze avond, maar wel leuke spelletjes. Op het programma stonden voetbal, korfbal en estafette. Vol overgave deden de kinderen mee. Opeens werd het spelplezier onderbroken door vallende pepernoten. Wat bleek, de Pieten waren gearriveerd en strooiden volop vanaf de tribune. Zo werd het nog gezelliger dan het al was.

Tussen het meespelen hebben de Pieten de boel nog even flink op stelten gezet, met name in de kleedkamers.

Het laatste uren speelden de kinderen het Sinterklaasspel. Dobbelen om cadeautjes en vechten om de grote of mooie dozen… want er werd pas na afloop uitgepakt en dan pas wist je wat je had gewonnen. Gelukkig ging niemand met lege handen naar huis. Als afsluiter was er ook nog de grabbelton voor de kinderen.

Al dit leuks gemist? Bekijk dan de foto’s nog eens!

Geplaatst in Jeugd, Nieuws en getagd met , .