Paar punten erbij voor Badminton ´80 Wezep

WEZEP – Het eerste team van Badminton ´80 Wezep speelde zaterdag 3 december een thuiswedstrijd tegen Sjeve Sjuttel. De uitwedstrijd een aantal weken geleden draaide uit op een verlies van 6 – 2, het voornemen was om daar nu wat aan te gaan doen. Helaas is dat niet helemaal gelukt, het eindresultaat was 3 – 5 voor de tegenstander.

De herendubbel van Van Dorp en Kwakkel begon niet goed, zij verloren dan ook hun partij. Dit was het eerste verlies dat de heren samen incasseerden dit seizoen. De damesdubbel verliep ook niet lekker, ook deze ging verloren, maar dan wel met een driesetter: 21 – 10, 6 – 21 en 19 – 21.

Van Dorp speelde een goede enkel ondanks de hele week ziek te zijn geweest. In de derde set pakte hij de partij met 21 – 16. Mevrouw Van Dorp had ook een driesetter nodig. Door teveel fouten ging deze partij naar Sjeve Sjuttel met 11 – 21. Kwakkel had een moeilijke partij, hij bleef steeds tegen een achterstand aankijken: 10 – 21 en 17 – 21. De laatste enkel partij werd gespeeld door Van de Werfhorst. In de eerste set ging zij als een speer over de baan wat resulteerde in een winst van 21 – 5. Door de tegenstandster goed achterin te houden op haar backhand pakte ze ook de tweede set met 21 – 17.

Als laatste nog de mixpartijen. De beide Van Dorps verloren hun eerste set met 15 – 21. Daarna gingen ze beter spelen, en pakten de tweede set met 21 – 18. Opnieuw een derde set dus, de derde al deze middag voor mevrouw Van Dorp. Gelukkig wisten ze deze ook te pakken met 21 – 16. Kwakkel en Van de Werfhorst hadden dus nog een kans om er een gelijkspel van te maken. De eerste set verliezen ze met 14 – 21. Ze weten er nog wel een derde set uit te halen, maar door een paar ongelukkige slagen verlizen ze met 16 – 21.

Het tweede mixteam heeft donderdagavond de uitwedstrijd tegen Inside ’82 uit Baarn gewonnen met mooie 0 – 8. Zij staan nog altijd bovenaan in de vierde
klasse. Het herenteam speelde vrijdag een uitwedstrijd in Zetten. Zij hebben met 3 – 5 weten te winnen.

Volgende week is de uitwedstrijd tegen Heerde. Deze wordt om 17.00 uur gespeeld.

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .