Nieuwjaars Instuif

Met het nieuwe jaar in aantocht, is het straks ook weer tijd voor de Nieuwjaars Instuif. Dit toernooi wordt gehouden op 4 januari 2012 en het belooft een gezellige start van het nieuwe jaar te worden.

De opzet van dit toernooi is hetzelfde als de andere toernooien dit jaar. Alle deelnemers worden ingedeeld in een poule, spelen de gehele avond in deze poule en dan maar afwachten wie er gaat winnen.

Uiteraard houdt dit ook in dat er gasten meegebracht mogen worden. Heb je dus nog familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s die wel eens een avondje badminton willen spelen, dan zijn ze allen van harte welkom.

Ook iedereen die dit leest en nog niet badmintont is deze avond van harte welkom om de edele sport badminton eens te proberen.

Een ieder die je meeneemt hoeft alleen zelf zaalschoenen en sportkleding mee te nemen. De vereniging zorgt dan voor een racket, shuttles en een beregezellige avond.

Het toernooi start om 20.00 uur. Place to be is uiteraard de Kamphal. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Mocht je nog vragen hebben over de avond zelf, dan kun je terecht bij Sylvia of Saskia. Voor meer informatie over onze vereniging kun je terecht bij Harmke of Wim Verhagen.

Uiteraard zijn ook de dames (heer) van de woensdagmorgen groep van harte welkom bij dit toernooi. Ook jullie kunnen dan gasten meebrengen. Hopelijk komen jullie ook allemaal gezellig langs.

Na afloop van het badmintonnen hebben we dan ook nog de nieuwjaarsborrel. Even gezellig met zijn allen toasten op het nieuwe sportieve jaar.

Dat wil je toch zeker niet missen?!?!?

Geplaatst in Nieuws, Recreanten en getagd met .