Landelijk Badmintontoernooi voor de 26e keer in de Kamphal te Wezep

Wezep – De 26e editie van het jaarlijkse Kamphaltoernooi voor badminton wordt zaterdag 24 maart gehouden in de Kamphal in Wezep. 

Dit jaar wordt er gespeeld in de categorieën 2 ,5, 7 en 9. In categorie 2 spelen spelers die 1e Divisie Bondscompetitie hebben gespeeld, dit is van zeer hoog niveau binnen Nederland.

Categorie 5 is voor spelers die tot 4e Divisie Bondscompetitie hebben gespeeld. Categorie 7 is voor spelers die tot 2e klasse hebben gespeeld en daar hoort ook de Mannenhoofdklasse bij. Categorie 9 is voor spelers die niet hoger gespeeld hebben dan 4e klasse regio, maar vooral de recreanten mogen in deze klasse inschrijven.

Dit toernooi is een afvalsysteem

Het toernooi begint om 08.30 uur en we hopen tegen 21.00 uur de winnaars bekend te maken.

De spelmogelijkheden zijn Mannen en Vrouwen enkel, Mannen en Vrouwen dubbel en Gemengd dubbel.

Per onderdeel worden 2 geldprijzen beschikbaar gesteld.

Inschrijving voor dit toernooi is nog mogelijk tot 12 maart. De loting volgt dan op 13 maart, ten huize van de toernooileiders, de familie Van de Werfhorst in Wezep.

De sponsor van het inschrijfformulier is de Rabo Bank.

Een ieder die zich nog wil inschrijven voor het Kamphaltoernooi kan dit doen via www.toernooi.nl of als dit niet gaat via harmkevandewerfhorst@upcmail.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website van de Wezeper badmintonvereniging: www.badminton80wezep.nl.

De toegang tot het toernooi voor publiek is gratis. Er zijn deze dag vele mooie en spannende wedstrijden te zien.

Geplaatst in Nieuws en getagd met .