Instuiftoernooi Maart

WEZEP – Badminton ’80 Wezep organiseert op woensdag 28 maart een instuiftoernooi voor iedereen ouder dan 18 jaar. Dit toernooi is niet alleen voor leden, een ieder die deze avond wil komen badmintonnen is van harte welkom. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden, dus iedereen is vrij om te komen kijken wat badminton nu echt is (naast een gezellige sport).

Iedereen is welkom op dit laatste gezelligheidstoernooi van het seizoen bij Badminton ’80 Wezep. De avond begint om 20:00 uur, en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Plaats van dit toernooitje is de Kamphal in Wezep. Deze avond is voor de senioren, wat betekent dat iedereen vanaf 18 jaar kan meespelen.

Bedoeling van de avond is om in een poulesysteem wedstrijdjes te spelen, hierbij wordt rekening gehouden met het niveau van de spelers. Het is een gezellige avond, waarbij iedereen ook de kans krijgt om even uit te rusten en met elkaar te kletsen. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten in de kantine.

Badminton ’80 is een recreatieve vereniging. Gezelligheid en sportiviteit staan hoog in het vaandel. Regelmatig worden toernooitjes georganiseerd waardoor nieuwe leden zich snel thuis voelen binnen de vereniging.

Neem zelf zaalschoenen en sportkleding mee. Badminton ’80 zorgt voor een racket, shuttles en een leuke avond. Voor vragen kun je bellen metWim Verhagen, 038 – 376 4437.

Badminton ’80 speelt iedere woensdagmorgen van 9:00 tot 11:00 uur en iedere woensdag avond vanaf 20:00 uur in de Kamphal te Wezep voor senioren. Op woensdagavond van 17:30 tot 20:00 uur is de Kamphal ook beschikbaar voor de jeugd in diverse groepen.

Kijk ook op onze website, www.badminton80wezep.nl.

Hopelijk tot ziens op woensdag 28 maart!

Geplaatst in Nieuws, Recreanten en getagd met .