Sport Overdag Toernooi

Woensdagochtend 28 maart is het jaarlijkse Sport Overdag Toernooi weer gehouden in de Kamphal. De organisatie lag zoals gebruikelijk in handen van Badminton ‘80 Wezep. Andere deelnemende verenigingen kwamen onder andere uit Heerde en Zwolle.

Met ruim 40 deelnemers is er rond de klok van 9.00 uur gestart. De badmintonners waren verdeeld over twee poules, A (voor de gevorderden) en B (voor de minder ervaren spelers). In totaal is er gespeeld op 6 banen.  Er zijn vele spannende wedstrijd gespeeld deze ochtend, en de spelers waren dan ook zeer aan elkaar gewaagd.

Tussendoor is er nog een pauze met verloting geweest. Hierbij zijn de meeste prijzen naar onze eigen Pierre gegaan!

Rond half twaalf was iedereen klaar met spelen. Na een gezellige en sportieve ochtend zijn de winnaars uiteindelijk geworden:

Poule A:
1. Wietze Bergsma
2. Rob Kilsdonk
Poedelprijs: Jeannet  Brouwer

Poule B:
1. Annet v.d. Molen
2. Margreet Kostemans
Poedelprijs: Bert Bagaya

Voor de overige foto’s kijk hier.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten en getagd met .