Afsluiting seizoen

Met zowel de jeugd als de senioren hebben we inmiddels de afsluiting van het seizoen gevierd. Vrijdagavond 15 juni zijn de senioren naar Heerde vertrokken om te gaan bowlen bij De Koerberg. Met de jeugd hebben we hetzelde gedaan, maar dan op woensdagavond 20 juni, zij hebben ook nog een patatje gegeten.

Het waren allebei zeer geslaagde avonden, het was gezellig en iedereen heeft ervan genoten.

Mocht je het hebben gemist, bekijk dan foto’s van de senioren en jeugd.

Het badmintonnen zelf stopt dit seizoen op 27 juni. Dat is dus aanstaande woensdag! Dus kom allemaal nog een keertje, voordat we in augustus pas weer mogen spelen. Wanneer de datum voor de start van het nieuwe seizoen bekend, dan laten wij dat zo snel mogelijk weten.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws, Recreanten.