Loting Kamphaltoernooi bekend

Wezep –  Badminton’80 organiseert op zaterdag 23 maart voor de 27e keer weer het jaarlijks terugkerende Kamphal-toernooi in  sporthal De Kamphal te Wezep.

Er worden die dag in totaal 190 partijen afgewerkt door middel van afvalsysteem en enkele poules door de 113 ingeschreven personen in de  verschillende categorieën. Er wordt gespeel in drie categorieën. In categorie 2 doen spelers mee t/m de 1e Divisie. De grootste belangstelling is er voor categorie 5 (t/m de 4e Divisie). Ten slotte is er nog categorie 7, deze is t/m 2e klasse District en de Mannenhoofdklasse. Ook deze categorie is goed bezet. Helaas wordt categorie 9 niet gespeeld omdat daar te weinig animo voor is. Dit is wel jammer, want dit is de laagste categorie waar de recreatieve spelers ook aan mee kunnen doen.

Iedere categorie is onderverdeeld in vijf segmenten: heren enkel (HE), dames enkel (DE) , mannen dubbel (MD), vrouwen dubbel (VD) en gemengd dubbel (GD). Men kon zich inschrijven voor maximaal vier onderdelen. De loting hiervan is afgelopen dinsdag 12 maart gedaan, en men kan alles terug vinden op www.toernooi.nl.

De eerste wedstrijden beginnen op de wedstrijddag om 08.30 uur en de verwachting is om tussen 21.00 en 22.00 uur de prijsuitreiking te houden.

Wil men zien dat badminton veel intensiever is dan een shuttle overslaan op de camping , dan is dit een uitstekende gelegenheid om veel mooie wedstrijden te zien. De toegang is voor iedereen gedurende de heel dag vrij. Toeschouwers kunnen van de tribune alle wedstrijden aanschouwen.

Geplaatst in Nieuws en getagd met .