Tweede Jeugdteam speelt Regiokampioenschappen

Zaterdagochtend 2 maart was het zover, om 8 uur stond Harmke voor de deur om richting Amersfoort te gaan voor de regiokampioenschappen. We keken er erg naar uit, vooral omdat we een klasse hoger zouden spelen dan normaal.

Na drie kwartier rijden en wat omleidingen kwamen we aan bij de sporthal. Half 10 begon de eerste wedstrijd tegen Dronten. We begonnen vol energie aan de wedstrijden en waren erg benieuwd of we ons in klasse 2 stand konden houden. De eerste 2 dubbels gingen allebei jammer genoeg in 3 spannende sets verloren. Gelukkig wonnen Gerwin en Esmee de singles dus was het weer gelijk. Met nog 1 mix te gaan hadden we dus uitzicht op de winst. Helaas ging deze verloren en verloren we dus met 3-2 van Dronten.

De tweede wedstrijd tegen Wormense (Apeldoorn) ging heel goed. In deze wedstrijd verloor alleen Gerwin z’n single. Esmee won haar single in een zware 3-setter en de dubbels en mix gingen gemakkelijk gewonnen.

Na 2 wedstrijden stonden we op de 2e plek met nog uitzicht op het kampioenschap. Als we de laatste wedstrijd van Deto zouden winnen zouden we kampioen zijn.

Helaas ging deze wedstrijd verloren met 0-5. Deze uitslag geeft alleen een vertekend beeld, aangezien alle wedstrijden hele spannende sets hadden die net aan verloren werden. Hier merkte je toch het missen van een stukje ervaring.

Uiteindelijk zijn we op een 3e plek geëindigt en kunnen we terugkijken op een geslaagd toernooi. Er had meer in gezeten, maar we zijn tevreden over het gespeelde spel. Daarnaast was het ook nog eens een erg gezellige dag!

Groetjes van het tweede jeugdteam!


Annerieke, Gerwin, Esmee en Casper.

Foto’s van deze zijn hier te bekijken.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws en getagd met , , .