Open Avond tijdens de Nationale Sportweek

Badminton ’80 Wezep in Wezep organiseert op woensdag 24 april een Open Avond in de Nationale Sportweek. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttel wil slaan, is dan van harte welkom. Kom dus op 24 april naar De Kamphal, Heikamp 2 te Wezep.  

De Open Avond begint om 20.00 uur en is bedoelt voor een ieder vanaf 18 jaar. De avond duurt tot 22.00 uur, maar eerder stoppen mag ook. De bedoeling van de avond is om kennis te maken met de sport, onze vereniging en meteen actief mee te kunnen doen. Breng dus goede sportschoenen en sportkleding mee. Voor de rackets en shuttels wordt gezorgd.

Een ieder die naar aanleiding van deze Open Avond binnen een maand tijd lid wordt, krijgt een gratis racket van Badminton ’80 Wezep aangeboden.

Badminton ’80 is een recreatieve vereniging. Gezelligheid en sportiviteit staan hoog in het vaandel. Regelmatig worden toernooitjes georganiseerd waardoor nieuwe leden zich snel thuis voelen binnen de vereniging.

Badminton ’80 speelt iedere woensdagmorgen van 9:00 tot 11:00 uur en iedere woensdagavond vanaf 20:00 uur in de Kamphal te Wezep voor senioren. Op woensdagavond van 18:00 tot 20:00 uur is de Kamphal ook beschikbaar voor de jeugd in diverse groepen.

Bekijk meer informatie over de sportweek hier.

Geplaatst in Nieuws en getagd met .