Ouder Kind Toernooi

Op woensdagavond 17 april was het weer zover, het Ouder Kind Toernooi voor de jeugd en hun ouders stond op het programma. In totaal is er op 9 banen gespeeld, wat inhoudt dat er 36 mensen aanwezig waren om te badmintonnen.

Rond de klok van 18.00 uur zijn we begonnen met een warming-up, verzorgd door een aantal van onze jeugdcompetitiespelers en een van de trainers. Toen alle spieren goed warm waren, zijn we van start gegaan. In meerdere rondes van 10 minuten zijn de jeugd met hun vader/moeder/broer/zus/vriend over de banen verdeeld. Af en toe stond er ook een ronde ouders tegen kinderen op het programma.

Rond 19.45 uur was de avond ten einde. Voor degenen die nog energie over hadden, was er nog de mogelijkheid om zelf nog even te spelen, waar door meerderen dan ook nog gebruik van werd gemaakt.

Uiteraard was er tussentijds ook een kleine pauze. Terwijl alle deelnemers even konden bijtanken onder het genot van wat chocolade en wat fris, lieten Sharon van Ommen en Corné van den Essenburg (twee van onze jeugdcompetitie spelers die volgend seizoen overgaan naar de gewone competitie) een kleine demonstratie zien. Met rake klappen lieten zij elkaar over de baan lopen zodat de jeugd kon zien waar zij voor aan het trainen zijn.

Er zijn alleen maar positieve geluiden over de avond gehoord. Veel ouders waren enthousiast over het mee kunnen spelen met hun kind en de goede opzet van de avond. Op een kleine blessure na (opgelopen tijdens de warming up) is de avond vlekkeloos verlopen.

Bekijk het verslag van de avond in foto’s hier.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.