Clubkampioenschappen

Na weken van het spelen van voorrondes was het vorige week eindelijk zo ver, de finales van de clubkampioenschappen! Een paar finales waren een week eerder al gespeeld, maar zij moesten tot deze avond wachten op de prijsuitreiking.

Laten we eerst even kijken naar de recreanten. Bij de mannenenkel is de finale gespeeld tussen Erwin Blok en Gerwin Oudhof. In de voorrondes had Gerwin nog weten te winnen, maar in de finale was het Erwin die de sterkste van de twee was in een zwaar bevochten driesetter. Bij de damesenkel is de finale niet meer gespeeld, de dames Marlies Geleijnse en Joke Mulder vonden het resultaat van de voorrondes voldoende, waarbij Marlies overduidelijk de sterkste van de twee was. De mannen dubbel werd gespeeld tussen Harm Timmer en Wim Verhagen tegen Gerrit Pleiter en Jan Meijer. Het laatste duo was erg gebrand op een revanche na in de voorrondes te hebben verloren. Door het spelen van de derde set, kwamen zij daar nog erg dichtbij, maar helaas voor hen waren Harm en Wim opnieuw beter. Vervolgens is de damesfinale gespeeld tussen Marlies en Joke en Tineke van de Beek en Dirkina Mensink. Opnieuw kwam Marlies, ditmaal samen met Joke, als winnaar uit de strijd. Tenslotte is de gemengd dubbel nog gespeeld tussen Marlies en Jan Post en Sylvia Dokter en Jan van de Pol. Marlies was niet te stuiten en ging nu samen met Jan met de eerste prijs aan de haal.

Ook bij de competitiespelers zijn er vele wedstrijden in de voorrondes gespeeld wat resulteerde in een aantal finales. Door een gebrek aan vrouwen hebben hier de heren en dames doorelkaar gespeeld. De enkel finale ging tussen Layo van het Goor en Gerald van Dijk. Het ging er verhit aan toe, maar uiteindelijk heeft Gerald gewonnen. De finale bij de dubbels ging tussen Cornel van Dorp en Jan Vierhuizen en Layo van het Goor en Willem Burger. Wegens een blessure van Cornel ging de wedstrijd niet door en hebben Layo en Willem gewonnen. Ten slotte was er dan nog de mixfinale tussen de teamgenoten van het eerste team. Gerald en Vera van Dijk namen het op tegen Alfred Scholten en Annelies van Winkel. Uiteindelijk hebben Gerald en Vera deze partij weten te winnen, waarmee de clubkampioenschappen voor dit jaar erop zitten.

Na afloop van deze partij zijn alle winnaars en tweede plaatsen in het zonnetje gezet bij de prijsuitreiking door onze voorzitter Gerard Thomassen.

Bekijk hier de foto’s van de finales.

Geplaatst in Competitie, Nieuws, Recreanten.