Laddertoernooi jeugd

Het hele seizoen speelt de jeugd op de eerste woensdag van de maand (met uitzondering van vakanties en feestdagen) al het laddertoernooi. Het doel hiervan is om tegen degene die boven jou op de ladder staat te spelen en zo steeds een stapje hoger te komen. Sta je aan het einde dan bovenaan, dan ben je de grote winnaar!

Bij de jeugd was dit concept nog iets te ingewikkeld, zodat we halverwege het seizoen weer zijn overgegaan op het Rood Wit Blauw toernooi. Alle uitslagen telden hier natuurlijk bij mee, zodat we op 15 mei Minka tot de grote winnaar konden uitroepen!

De competitiejeugd heeft ook fanatiek meegedaan aan het laddertoernooi. Zij hebben dit wel tot het einde uitgespeeld. De laatste avond was nog spannend, want er waren nog een aantal kanshebbers. Uiteindelijk is Mark de grote winnaar geworden, hij was deze avond in vorm en wist al zijn partijen te winnen.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.