Afsluiting senioren

De senioren hebben samen met de jeugdcompetitiespelers ook alvast het seizoen afgesloten. Op vrijdagavond 14 juni hebben wij ons allen bij Harmke thuis verzameld. Na een kopje koffie of thee met een plak cake erbij zijn we in drie groepen vertrokken om te gaan klootschieten. Dit ging bij de ene groep wat beter dan bij de andere. Na afloop bleek dat er twee groepjes gelijk bovenaan zijn geëindigd, dus zij hebben allen een prijs gekregen. Gefeliciteerd Mark, Casper, Rémon, Hendri, Sharon en Saskia!

Daarna hebben we de barbecue aangezet en hebben we gezellig met zijn allen gegeten. Een aantal mensen zijn op dit moment pas ingehaakt, en na negen uur zijn nog twee mensen gezellig bijgekomen om nog wat te drinken en te kletsen.

Al met al een zeer gezellige avond, en wij bedanken Harmke en Lubbert nogmaals voor hun gastvrijheid door ons allen bij hen thuis te ontvangen.

Bekijk ook nog even de foto’s van deze avond.

Geplaatst in Competitie, Nieuws, Recreanten.