Eerste winst voor team 1

Wezep – Na de gelijkspel van vorige week, speelde het eerste team van Badminton ’80 Wezep op woensdag 26 september haar tweede wedstrijd. Deze avond speelde het eerste team van Wezep tegen het 5e team van Barneveld. De wedstrijd werd gehouden in de Kamphal te Wezep. De Wezepers waren erg op dreef en behaalde een 6-2 winst.

De herendubbel van Alfred Scholten en Gerald van Dijk werd erg tactisch gespeeld tegen de heren van Barneveld, die hier moeilijk op konden inspelen. De dubbel werd in een mooie twee setter binnengehaald.

Met het eerste punt op zak gingen de dames de baan op. Na een voorzichtige start gingen de dames Annelies van Winkel en Vera van Dijk daarna goed van start. Het was een mooie wedstrijd waarna de dames van Wezep het tweede punt binnenhaalden.

De eerste heren singel gespeeld door Gerald van Dijk ging gelijk van start met de eerste dames singel gespeeld door Vera van Dijk. De singel van Vera verliep gemakkelijk, haar tegenstandster bood haar niet de tegenstand die er verwacht werd. De partij van Gerald verliep een stukje moeizamer, de heren waren erg aan elkaar gewaagd en lieten elkaar goed moe worden. Waarna Gerald helaas zijn singel verloor maar zeker goede tegenstand geboden had aan de Barnevelder.

Wezep stond 3-1 voor toen de laatste twee singels van start gingen. Annelies van Winkel was haar tegenstandster te slim af en behaalde naar een mooie partij de punten binnen. Alfred scholten ging goed van start en haalde de eerste set binnen, de tweede set was zijn tegenstander net iets sterker dus moest er een derde set gespeeld worden. In deze set kwam Alfred net te kort en verloor na goede tegenstand geboden te hebben.

Met een 4-2 voor sprong kon er vandaag niet meer verloren worden voor Wezep. Met dit in het achterhoofd gingen de spelers de mixen in. De tegenstanders van Alfred en Annelies gingen snel van start zij stonden dan ook al gauw voor op Wezep maar na even goed te concentreren wist Wezep de eerste set binnen te halen. De tweede set verliep wat gemakkelijker zo stond er nog een punt voor Wezep op de teller.

Gerald en Vera gingen slecht van start in hun mix, zij verloren de eerste set. Maar dit zou wezep zich niet laten gebeuren dus vochten ze des te harder voor een derde set. Die kwam er ook, Wezep wist op het nippertje de derde set te winnen en zo was de tweede wedstrijd van het seizoen in een 6-2 geëindigd.

 

Deze week wonnen ook het 2e team met 3-5 van Barneveld en het 3e team noteerde 0-8 winst tegen Voorthuizen. Het herenteam verloor hun thuiswedstrijd van BC Irene en het jeugdteam speelde gelijkspel tegen Wormense SV uit Apeldoorn.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.