2e team verslaat BC Barneveld thuis met 5-3

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Barneveld gepland. Eenmaal aangekomen begonnen we met de herendubbel. Gerard en Bert maakten het in de eerste set al spannend, maar Wezep kon de eerste set pakken met 21-23. De tweede set was net zo spannend, maar helaas verloren ze deze (in de verlenging?) met 22-20. In de derde set ging het erom, wie zou de eerste punt binnenhalen. De heren bleven sterk en geconcentreerd waardoor we wonnen met 14-21.

Toen de damesdubbel. In de eerste set kwamen we niet goed in ons spel, waardoor er onnodige fouten werden gemaakt. Daardoor verloren Harmke en Sharon met 21-17. De tweede set hebben we anders aangepakt en wonnen deze dan ook met 19-21. Ook een derde set. De derde set verliep net als de tweede en we pakten deze set dan ook. Stand: 2-0 voor Wezep.

We begonnen aan de singles. Gerard mocht als eerste heer de baan op. Hij zat niet lekker in zijn spel waardoor hij de eerste set verloor met 19-21. De tweede set speelde hij beter maar verloor helaas nipt met 19-21.

Linda speelde op de baan ernaast, haar eerste set ging goed en werd gewonnen met 21-15. In de tweede set keek ze tegen een achterstand aan die ze helaas niet meer kon inhalen. Verloren met 16-21. In de derde set kwam Linda goed terug en won ze met 21-16.  Stand: 3-1.

Na Gerard ging Bert de baan op. Hij pakte het volgende punt door te winnen in 2 sets. 21-10 en 21-19.

Als laatste mocht Sharon haar single spelen. De eerste set ging het steeds gelijk op, maar kon ze de set net niet pakken. Met 21-19 verloor ze. De tweede set kwam ze niet goed in haar spel waardoor het 21-9 werd. Stand: 4-2.

Als laatste werden de mixen gespeeld. Gerard en Linda mochten als eerst. De eerste set wonnen ze met 21-10. In de tweede set maakten ze wat onnodige fouten waardoor er een derde set moest komen. Na wat tips en een gelijke derde set, mochten Linda en Gerard toch de punt binnenhalen!

Daarna kwamen Bert en Harmke. De 1e set verloren ze met 21-17, in de 2e set kreeg Bert last van zijn been waardoor hij moest opgeven. Jammer, maar we hopen dat je snel weer goed de baan op kunt!!

We hebben met een 5-3 eindstand de wedstrijd gewonnen en kunnen terugkijken op een geslaagde dag!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.