Tweede Team pakt ruime winst in Hoevelaken

Vrijdagavond 1 november stond de uitwedstrijd in Hoevelaken op het plan voor ons tweede team. Na wat gezoek met de wegen kwamen we aan in de sporthal.

Na eerst wat gedronken te hebben en ingeslagen te hebben konden we beginnen. De heren begonnen met de dubbel, maar de eerste set verliep niet zoals het moest, de tegenstanders waren duidelijk sterker waardoor de eerste set verloren ging. De tweede set ging beter dus ook gewonnen met 21 – 17.  Er moest een derde set komen. Na wat overleg en een goede rust pakte Wezep de eerste punt.

Naast Gerard en Bert speelden Sharon en Harmke de damesdubbel. De eerste set zaten ze goed in hun spel waardoor ze deze wonnen. De tweede set hadden ze wat opstartproblemen maar uiteindelijk konden wij ook de tweede set pakken. Stand: 2 – 0 voor Wezep.

Sharon speelde de eerste vrouwenenkel. De eerste set ging goed, met een 21 – 18 in de eerste set ging ze met een goed gevoel de tweede set in. Deze verliep minder goed, veel onnodige fouten waardoor ze al gauw tegen een achterstand van 4 – 10 aan keek. Tactische spelen was het doel. En dat was gelukt, ze won met 21 – 17.

Gerard zijn eerste set ging niet lekker, hij keek ook snel tegen een achterstand aan die hij niet meer wist goed te maken. Eerste set verloren met 5 – 21. De tweede set ging duidelijk beter en wist hij te winnen met 21 – 14  In de derde set ging het tot 19 – 19 gelijk op, maar helaas na wat kleine foutjes,(maar een mooie wedstrijd) moest hij toch de winst aan de tegenstander geven. Stand: 3 – 1.

De single van Harmke moest ook in 3 sets gespeeld worden. Ze speelde een keurige eerste set, met veel tactische slagen, 21 – 18 in de eerste set. De tweede set speelde ze ook goed, maar gingen de shuttles steeds net niet over het net waardoor de tegenstander de tweede set in handen kreeg met 16 – 21. In de derde set ging het gelijk op maar Harmke wist zich staande te houden. Ze won met 21 – 16.

Ook een derde set in de single van Bert. In de eerste set kwam hij net wat puntjes tekort, hij verloor met 17 – 21. De tweede set kwam hij beter in zijn spel en maakte hij minder fouten waardoor hij won met 21 – 15. Spannend, allemaal drie setters. Bert speelde een goede derde set en wist deze te winnen met 21 – 17.

Toen de mixen. Deze hebben we allemaal goed gespeeld en allebei gewonnen in twee sets. Gerard en Sharon wonnen met 21 – 15 en 21 – 15. Ook Bert en Harmke speelden twee goede sets en wonnen met 21 – 18 en 21 – 18.

De eindstand is 7 – 1 voor Wezep geworden, waar we allemaal heel blij mee zijn!

Nu zijn we weer een weekje vrij , en kunnen we ons weer opladen voor de volgende wedstrijd op zaterdag 16 november thuis om 13.00 uur tegen Heerder BC.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.