Winst voor 1e team tegen Hellas Nunspeet

Zaterdag 23 november speelde zaterdag het team van Badminton ’80 Wezep thuis tegen het eerste team van badmintonvereniging Hellas uit Nunspeet. De Wezepers hebben nodig punten nodig, nadat zij 2 maal verloren hadden afgelopen 2 wedstrijden om haar positie te handhaven. Na moeizame wedstrijden waarbij regelmatig een drie-setter nodig was, kreeg Wezep als nog de benodigde punten binnen. Zij wonnen met 5-3 van Nunspeet.

De start ging moeizaam. In een driesetter verloren de mannen Gerald van Dijk en Alfred Scholten van Badminton ’80 tegen Lennard Bossenbroek en Arno van den Akker.
Ook de damesdubbel ging moeizaam bij Vera van Dijk en Annelies van Winkel. Ze wisten zich te herpakken en wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 21-13 in de derde set van Bertina Kroese en Kelly Onderwater.

Ook bij de heren singles kwamen Gerald van Dijk  en Alfred Scholten net te kort en zij verloren beiden hun single in de derde set van de heren uit Nunspeet. Gelukkig wisten de dames Vera en Annelies de stand gelijk te maken en wonnen beiden in 2 sets. De tussenstand was 3-3.

De mix bij Gerald en Vera ging voorspoedig, ze waren alert en wonnen de wedstrijd in twee sets met 21-19 en 21-16. De mix van Alfred en Annelies ging ook naar wens, ze wisten hun eigen spel vast te houden en wonnen ook met 21-8 en 21-11.
De thuiswedstrijd van Badminton ’80 werd gewonnen met 5-3. Ze houden zich nog steeds staande in de tweede klasse.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.