Derde team wint van De Treffers

Vandaag waren de Treffers uit Voorthuizen de tegenstanders van het 3e team. De uitwedstrijd was met 8-0 gewonnen, maar deze keer had de tegenstander twee sterkere spelers meegenomen ten opzichte van de eerste wedstrijd.

De herendubbel werd echter nog steeds vrij gemakkelijk binnengehaald door Adri en Stefan, uitslag: 21-11 22-20. Joanne en Eline hadden meer moeite met de damesdubbel. De Treffers staan onderaan, maar hebben meer dan de helft van hun punten met de damesdubbel verdiend. Dat het wel eens lastig kon worden, was dus al te verwachten. Uiteindelijk bleek de damesdubbel inderdaad sterk en werd er helaas verloren met 14-21 en 15-21.

Hierna was het tijd voor de singles. Deze werden stuk voor stuk met ruime cijfers binnengehaald. Vooraf ingeschat zou alleen Adri mogelijk een lastige wedstrijd krijgen, maar hij had geen enkele moeite met zijn tegenstander, die het vooral van zijn techniek moest hebben en niet van zijn snelheid. Tussenstand is ondertussen 5-1.

De eerste mix was tegen de beide sterkere spelers van de Treffers en beloofde dus ook een lastige wedstrijd te worden voor Adri en Joanne. In de eerste set keek ons team gelijk tegen een achterstand aan, maar kon die achterstand volledig wegwerken. Hierna werden helaas 5 punten achter elkaar verspeeld en de set leek gespeeld. Na nog een paar punten teruggepakt te hebben, ging de set inderdaad naar de tegenstander: 18-21. In de tweede set speelden Adri en Joanne een stuk beter en hadden ze de wedstrijd volledig onder controle, wat resulteerde in setwinst met 21-14. Het lukte helaas niet om dit vast te houden in de derde set, en deze werd dan ook verloren met 14-21. De tweede mix werd daarna nog zonder problemen binnengehaald met 21-10 en 21-15.

Einduitslag: 6-2. Omdat dit kansen geeft voor de concurrentie om in te lopen, is dit een uitslag met gemengde gevoelens, maar gelukkig ligt het team nog steeds op koers om het kampioenschap binnen te halen. Er volgen nog vier beslissende wedstrijden, waarin een kleine voorsprong verdedigd moet worden ten opzichte van het team uit Heerde. Spannend, maar we hebben er nog alle vertrouwen in.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.