Tweede team verliest ook

Zaterdag 7 december stond de thuiswedstrijd tegen Barneveld gepland. We hebben de punten hard nodig dus we wisten dat we moesten knallen. Vorige keer was de uitslag 5-3 voor ons. Gerard speelde dit keer niet mee, Thomas viel voor hem in.

We begonnen met de herendubbel. Ondanks dat de heren nog niet vaak met elkaar samen hebben gespeeld ging het niet slecht maar ging toch het eerste punt naar Barneveld. Harmke en Sharon begonnen aan de damesdubbel. De eerste set ging niet zoals het moest en werd ook verloren met 21-11. De tweede set ging beter totdat we voor stonden met 20-18. 2 matchpoints gehad maar uiteindelijk met 21-23 verloren. Heel zuur maar er kan maar 1 iemand winnen.

We stonden 0-2 achter toen we met de singles begonnen. De eerste heer van barneveld was duidelijk sterker dan Thomas. Hij verloor met 21-8 En 21-13. Linda speelde op de baan ernaast en kreeg niet heel veel tegenstand van haar tegenstander. Ze won met 21-5 en 21-7. Stand: 1-3.

Bert zijn single ging ook wat moeizaam, er kwam een gat die hij niet meerĀ  kon inhalen. Helaas verloor hij met 14-21 en 12-21.

Sharon begon sterk aan haar single en wonde eerste set met 21-11. De tweede set ging het totaal de verkeerde kant op waardoor de stand 11-21 werd. 3e set dus. In de derde set had ze tips gekregen maar kon ze dit niet goedmaken. Ze verloor met 21-14.

We moesten de mixen winnen om in ieder geval nog 3 punten mee te kunnen nemen. Thomas en Linda speelden goed samen maar verloren in 2 sets met 16-21 en 15-21. Bert en Harmke speelden een goede eerste set maar verloren net met 17-21. Nieuwe kansen in de tweede set. Het ging niet lekker waardoor ze verloren.

Helaas een eindstand van 1-7. De volgende wedstrijd is ook thuis op 21 december.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.