Familie Avond tijdens de Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek  organiseert Badminton ’80 Wezep op woensdagavond 23 april een Familie Avond! Deze avond sluit goed aan bij het thema van de Nationale Sportweek: Ik neem je mee! Bedoeling van de avond is dan ook dat alle deelnemers samen met iemand anders komen.

De avond begint om 18:00 uur, en duurt tot  19:30 uur. Plaats van deze Familie Avond is de Kamphal in Wezep (Heikamp 2). De avond is voor jong en oud, leden en alle belangstellenden, ongeacht de ervaring met de sport badminton. Neem dus een broer, zus, ouder, grootouder, oom, tante, neef, nicht, buurman- of vrouw, vriend of vriendin of kennis mee!

Tijdens de Familie Avond wordt er een gezellig toernooi gespeeld waarbij iedereen steeds andere tegenstanders treft. Wel speel je steeds op dezelfde baan als je meegebrachte maatje. Badminton ’80 zorgt voor diverse vrijwilligers die ondersteuning geven bij het badmintonspel, de diverse slagen en spelregels. In de pauze wordt gezorgd voor wat te drinken.

Neem zelf zaalschoenen en sportkleding mee. Badminton ’80 zorgt voor een racket, shuttles en een leuke avond. Opgave is wel zeer wenselijk zodat de vereniging voor voldoende materiaal kan zorgen. Opgave kan via activiteiten@badminton80wezep.nl. Ook vragen kunnen via dit e-mailadres worden gesteld.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws, Recreanten en getagd met , .