Open Dag tijdens Week van het Badminton

Badminton ’80 Wezep in Wezep organiseert op woensdag 17 september een Open Dag in de Week van het Badminton. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan, is dan van harte welkom. Kom dus op 17 september naar De Kamphal aan de Heikamp 2 te Wezep naar Badminton ’80!

De eerste mogelijkheid om te badmintonnen deze dag is ’s ochtends tussen 9.00 uur en 11.00 uur. Een groep enthousiaste volwassen slaat dan graag een shuttle en deze groep verwelkomt dan ook graag nieuwe mensen om kennis te laten maken met de racketsport.

De avond start om 18.00 uur voor de jeugd. Zij kunnen tot 19.15 uur kennismaken met badminton door meteen mee te spelen. Wij organiseren dan een leuk toernooitje, waarbij de nieuwelingen worden opgenomen in de groep, ze uitleg krijgen of het spel en de slagen en dit ook meteen in de praktijk kunnen brengen.

Een ieder vanaf 18 jaar is welkom tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Ook bij deze groep wordt er een toernooi gehouden zodat men goed kan meemaken wat de sport en de vereniging inhouden.

Voor rackets en shuttles wordt gezorgd, van belang is om zelf goede sportkleding en –schoenen mee te nemen.

Actie
Aan deze Open Dag is ook nog een leuke actie verbonden. Een ieder die zich naar aanleiding van de Open Dag op uiterlijk 1 oktober aanmeldt als nieuw lid, krijgt van Badminton ’80 een gratis racket aangeboden. Kijk voor meer informatie over de actie en de Open Dag op onze website www.badminton80wezep.nl.

Week van het Badminton
Op initiatief van Badminton Nederland worden er in het kader van de Week van het Badminton in de periode van 15 september tot en met 21 september 2014 door heel het land badmintonactiviteiten georganiseerd. De Week van het Badminton is bedoeld om vooral niet-badmintonners op een leuke manier kennis te laten maken met de badmintonsport.

Badminton op de kaart
Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, wil met de Week van het Badminton de badmintonsport op de kaart zetten. “Ik nodig iedereen graag uit kennis te maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die de conditie ondersteunt, die de geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom een stoere en flitsende sport!”

Alles over de Week van het Badminton is te vinden op www.weekvanhetbadminton.nlwww.facebook.com/BadmintonNederland en www.twitter.com/badm_nederland.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws, Recreanten en getagd met .