Gelijkspel voor 2e team tegen BC Heerde

Het tweede team van Badminton’80 speelt dit jaar opnieuw in de 3e klasse. We begonnen de wedstrijd in eigen sporthal tegen Heerde.

De herendubbel begon gelijk met een spannende wedstrijd. Na wat punten voor en achter te hebben gestaan was deze wedstrijd toch voor ons met 24-22 en 21-17. Annelies en Sharon hadden in de damesdubbel iets meer moeite waardoor de eerste set naar Heerde ging. In de tweede set namens ze wat meer inititief en wonnen ze deze met 21-16. De derde set was een herhaling van de eerste en dus ging deze partij naar Heerde. Stand: 1-1.

Willem en Sharon speelden de eerste singles. De heer van Heerde was een maatje te groot voor Willem, met 8-21 en 10-21 pakte Heerde deze partij. Sharon won goed haar eerste set maar verloor de 2e en 3e set door te veel eigen fouten. Stand was inmiddels 1-3. Onze hoop was dus gevestigd op Annelies en Thomas.

Annelies speelde twee goede sets en won deze met 21-15 en 21-10. Ook Thomas speelde erg goed, hij won de spannende partij met 21-19 en 24-22! Gelijke stand dus: 3-3.

We zouden beide mixen moeten winnen om met 5-3 te kunnen winnen. Gerard en Sharon wonnen de eerste set met 21-13, maar in de tweede set was de concentratie weg en speelden we veel te gehaast. De derde set werd er nier beter op en zo verloren we met 21-13, 11-21 en 10 -21

Annelies en Thomas speelden daar in tegen wel een goede wedstrijden en wonnen met 21-18 en 21-17! De eindstand was dus 4-4.

Aankomende zaterdag spelen wij uit in Barneveld om 9.30

Geplaatst in Competitie, Nieuws.