Eerste team wint weer!

Vol goede moed ging het eerste team van Badminton ’80 op woensdagavond 24 september richting Kampen voor de tweede wedstrijd van het seizoen. De eerste wedstrijd was, mede door blessures bij de tegenstanders, zeer gemakkelijk gewonnen. De wedstrijd tegen Kampen zou beduidend zwaarder gaan worden. Uiteindelijk wist het 1e team overtuiging haar 2e overwinning op een rij te behalen.

Vanwege de weinige tijd die er was om de wedstrijden te spelen werd besloten de dubbels en mixen tegelijk te spelen. De heren speelden een moeizame wedstrijd en hadden drie sets nodig om de heren van Kampen te verslaan. De dames waren scherper en wisten het punt in twee sets binnen te slepen. De eerste herensingle werd, wederom in drie sets, gewonnen door Gerald van Dijk. Ondertussen wist Vera van Dijk de eerste damessingle te winnen van de eerste dame van Kampen. Alfred Scholten verloor zijn single helaas. Ook Dianne Barneveld wist, ondanks veel strijdlust, haar single niet te winnen.

 

Met een 4-2 voorsprong werd begonnen aan de mixen. Hier werden de punten eerlijk verdeeld. Scholten en Barneveld wisten de eerste mix niet te winnen van de sterk spelende tegenstanders. Van Dijk en Van Dijk hadden aanmerkelijk minder tegenstand en wonnen de tweede mix.
Met deze tweede overwinning van het seizoen op zak voert Badminton ’80 nu de ranglijst aan. Zaterdag 4 oktober zal het team de leidende positie gaan verdedigen in een thuiswedstrijd tegen Hellas Nunspeet. Deze wedstrijd begint om 13.00 in de Kamphal.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.