Jeugdteam eerste wedstrijd tegen BC Dronten J1

Jeugdteam bestaat uit : Kelly, Karlijn, Rob, Raymond, Lennart, Douwe en Minka

Dronten – Zaterdag 20 september 2014.
Het was bijna 1 uur tijd om met de auto naar Dronten te gaan maar we wachten nog alleen op Kelly. Paar minuten later hebben we haar gebeld en gevraagd waar ze bleef en het bleek dat ze dacht dat het volgende week pas was dus later heeft de moeder van Karlijn Kelly opgehaald. Later toen we in Dronten waren en gingen omkleden in de kleedkamer, kwam Karlijn met verbazing erachter dat ze haar racket was vergeten, gelukkig had ik nog een reserve racket bij me. Later toen we de wedstrijden hebben gespeeld gingen we nog wat drinken en chips eten met de andere partij en gezellig gepraat. Ik vind zelf dat we het goed gedaan hebben en de tegen partij was goed en hebben het goed gedaan,we hebben wel verloren maar het was wel leuk.

Geschreven door Minka

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.