Gelijkspel voor tweede team

Jawel, op zaterdag 4 oktober mochten wij om half 10 in Barneveld spelen. Gerard was er deze wedstrijd helaas niet bij, maar desalniettemin zijn we er wel met goede moed in gegaan.

De eerste wedstrijd van de dag, de heren dubbel van Willem en Thomas, ging helaas naar de heren van Barneveld met 14-21 en 20-22. De dames dubbel ging een stuk beter. De eerste set was nog wel voor Barneveld, 19-21, maar Sharon en Annelies hebben een mooie tweede set gespeeld en gewonnen met 21-12. De derde set werd uiteindelijk 21-15 voor Wezep. De stand is momenteel dus 1-1.

Daarna werden de singels gespeeld. Omdat de dames net klaar waren met hun dubbel, mochten Willem en Thomas beginnen. Willem had helaas niet gewonnen, met een stand van 9-21 en 11-21. Thomas speelde zijn eerste set 12-21, maar in de tweede set werd zijn tegenstander moe en begon fouten te maken. Het mocht allemaal helaas niet zo zijn, want ook de tweede set ging naar Barneveld met 15-21. Nu was het aan de dames om de eer hoog te houden. Sharon won haar eerste set met 21-17 en kwam in de tweede set nog op een ruime voorsprong. Deze eindigde uiteindelijk in 21-16. Annelies heeft een geweldige score neergezet van tweemaal 21-7. Stand momenteel: 3-3.

Tot slot de mixwedstrijden. Willem en Sharon hadden wat moeite met de eerste set, deze eindigde met 10-21. In de tweede set stonden ze achter, hebben een aantal mooie punten op rij gepakt, maar uiteindelijk helaas toch verloren met 16-21. De mix van Annelies en Thomas ging goed. Met een score van 21-14 en nogmaals 21-14 hebben ze het laatste puntje van de dag gepakt. Dat klopt, een eindstand van 4-4.

We hebben de dag afgesloten op het terras in Otterlo.

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.