Start Recreantencompetitie

Ook de recreantencompetitie is inmiddels weer van start gegaan. De eerste twee speelweken zitten er voor beide teams op.

Het eerste team is voortvarend begonnen door met 0-8 uit te winnen van Heerde 2, mede dankzij de hulp van invaller Lisette. Afgelopen woensdag hadden zij er wat meer moeite mee tijdens de thuiswedstrijd tegen Ermelo. Dit is uiteindelijk 4-4 geworden.

Het tweede team speelde de eerste wedstrijd thuis tegen ’t Harde 1. Aangezien Saskia en Sylvia nog op vakantie waren, speelden Dirkina en Joke mee. Voor Freddy was dit zijn allereerste wedstrijd. Het team was compleet met Jan van de Pol. Zij hebben ontzettend hun best gedaan en de uitslag is 3-5 voor ’t Harde geworden.

Donderdag 2 oktober speelde dit team met Saskia, Sylvia, Freddy en Jan Meijer uit tegen Heerde 2. Jan en Saskia moesten duidelijk nog inkomen in tijdens de eerste set. De tweede set ging gelukkig stukken beter, ook al sloeg Jan Saskia keihard op de pols. De schade viel gelukkig mee, en er kon gewoon doorgespeeld worden. Deze set hebben we dan ook gepakt. De derde set gingen we aardig gelijk op, maar konden we net niet naar ons toe trekken. Op het andere veld bij Freddy en Sylvia liep het ook nog niet helemaal lekker. Zij moesten ook nog aan hun samenspel wennen. En de dame van de tegenstanders raakte ook nog geblesseerd aan haar enkel. Gelukkig kon er nog een dame invallen en kon de partij worden afgemaakt.

De tweede mixen verliepen een stuk beter. We waren nu duidelijk warm, op elkaar ingespeeld en gewend aan de velden. Allebei de partijen werden vrij makkelijk in twee sets binnen gehaald. Tussenstand is nu 2-2.

Op naar de dubbels dan maar. We waren nu allemaal lekker op dreef. Jan en Freddy haalden de winst in twee sets binnen. Sylvia en Saskia hadden in de eerste set nog moeite met de overgang naar de dubbels, maar dat maakten ze in de tweede en derde set meer dan goed. Tussenstand is nu 4-2.

Helaas gaan dan beide laatste mixen verloren. We kwamen nog net te kort om de laatste punten binnen te halen. Maar we zijn tevreden met een gelijkspel van 4-4.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.