Eerste team verliest helaas voor de eerste keer

Het eerste team van Badminton ’80 heeft nog geen nederlagen gehad dit seizoen. Dit is de lijn dit het team graag had willen doorzetten. Helaas heeft de tegenstander Hellas hier niet aan toegegeven. Het eerste team van Badmniton ’80 kent hun eerste nederlaag voor dit seizoen.

Alweer de tweede thuis wedstrijd voor het team. Iedereen is in goede moed want er is nog geen wedstrijd verloren. Het team wil dit graag doorzetten.

Er wordt gestart met de heren dubbel. De heren van Wezep starten met matige eerste set. En moeten aan de kant duiken voor de harde smashes van de heren van Hellas. In de tweede set weet weten Gerald en Alfred van Badminton ’80 hier beter mee op te gaan en eindigt in de tweede set in winst. De derde set gaat erg gelijk op. Helaas komt Wezep net te kort om het punt binnen te slepen.

De damesdubbel liep op rolletjes en werd door de dames van Wezep in een mooie twee setter binnengesleept.

We kunnen starten met de singels. De eerste heer heeft een pittige partij waarin het hard tegen hard gaat. De eerste set konden ze elkaar aardig bij houden maar helaas kwam Gerald in de tweede set tekort en kon hij er geen driesetter uitslepen. De eerste dame speelde tegelijk haar wedstrijd. De dame van Hellas bood niet veel tegenstand en dit punt kon op de teller worden gezet voor Wezep.

Met 2-2 gelijk konden de andere spelers de baan op om hun singel kunsten te laten zien. Helaas mocht hun inzet niet het punt opleveren waar Wezep eigenlijk op hoopte.

Met een 2-4 achterstand kon er begonnen worden aan de mixen. In beide mixen werd veel gesmasht door de tegenstander waar wij Wezepers niet altijd goed mee wisten weg te komen. De inzet was goed maar ook deze punten werden niet aan de onze kant uitgedeeld.

Helaas was dit de eerste nederlaag voor het 1e team van Badminton ’80. Moge dit de eerste en de laatste zijn!!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.