Nipt verlies voor derde team

Team 3 speelde deze week een uitwedstrijd in Nunspeet. Vorige week was de tegenstander een oude bekende van jaren geleden en ook deze week is dat het geval. Leuk om elkaar weer terug te zien dus. We begonnen met de dubbels. De herendubbel was spannend en het liep lekker bij Adri en Stefan. De eerste set werd binnengehaald en in de tweede set was winst al erg dichtbij. Helaas ging de tweede set toch naar de heren uit Nunspeet. De teleurstelling werd gelukkig goed verwerkt en de derde set werd binnengehaald. Bij de dames ging het helaas minder goed en was het duidelijk dat er niet veel te halen was in deze wedstrijd. Daarna werden beide eerste singles gewonnen en beide tweede singles verloren, de stand was daarna dus 3-3. De eerste herensingle werd in de derde set helaas stilgelegd door een blessure van de tegenstander. Joanne speelde een goede partij en vooral de eerste set was bijzonder spannend, uiteindelijk won ze deze met maar liefst 30-28. De beide mixen verliepen daarna niet helemaal soepel. Ze werden beide verloren, waarmee de eindstand bepaald werd op 5-3 voor Nunspeet.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.