Eerste team weer lekker op dreef

Badminton ’80 Wezep team 1 speelde in de vijfde speelweek uit tegen team 2 van Sjeve Shuttel in Bunschoten-Spakenburg. Naast het 1e team speelde ook het 4e team uit tegen de 3e team van Sjeve Shuttel.
Helaas was de eerste heer Gerald van Dijk door een griep geveld, maar gelukkig hadden wij een goede invaller Hendri Nagelholt! Na 2 verloren wedstrijden was Wezep weer goed op dreef.
Na een sterke start behaalde het team uit Wezep een mooie overwinning binnen met 5-3 van Sjeve Shuttel.
De toon werd direct goed gezet bij de herendubbel met Alfred Scholten en Hendri Nagelholt. Beide heren speelden de heren van Bunschoten van de baan met 13-21 en 11-21. Voor Vera van Dijk en Dianne Barneveld was dit genoeg inspiratie om ook hun damesdubbel te winnen in 2 sets.
De heren- en damesenkels waren aan elkaar gewaagd. Vera van Dijk won haar single in de 2e set met 2 puntenverschil met 22-24 en Hendri Nagelholt had een drie setter nodig om zijn winst binnen te halen. Helaas verloor Alfred zijn single als 1e heer, maar gelukkig werd dit verlies goed gemaakt met de winst van Dianne in 2 sets.
Badminton ’80 begon de mixdubbels met 5-1 voorsprong  en waren vol goede moed om de laatste 2 punten ook binnen te halen. De 1e mixdubbel van Vera van Dijk en Hendri Nagelholt begon moeizaam bij de eerste set en kwamen goed op stoom in de 2e set. Zij kwamen toch net 2 punten tekort om een derde set af te dwingen. Bij de mixdubbel van Dianne en Alfred hadden een pittige partij tegen de spelers van Sjeve Shuttel. Na een nipte winst in de 1e set, hadden zij moeite om de voorsprong in de 2e en 3e set vol te houden.
Tevreden met overwinning met 5-3 van Sjeve Shuttel ging het eerste team terug naar Wezep.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.