Derde keer gelijkspel voor tweede team

Op de eerste dag van de maand november mocht het tweede team laten zien wat ze konden tegen het team van Kampen. Het team wat begon met drie heren, maar nu nog maar met twee speelt. Namens het hele team, bedankt voor je inzet Willem!

De start van de herendubbel was matig. Gerard en Thomas speelden voor het eerst de dubbel samen en dit was te goed te zien. Toch was het mooi om te zien dat ze zich de tweede set van hun andere kant lieten zien. Van 8-21 in de eerste set naar de 21-23 in de tweede set was een spectaculaire vooruitgang. Helaas zat er net geen derde set meer in om hun tegenspelers een poepie te laten ruiken. Maar dit biedt zeker perspectief voor winst van de herendubbels die nog gaan komen. De dames waren in de eerste set gefocust en haalden hiermee een vlotte eerste set binnen met 21-8. De tweede set zaten ze iets minder lekker in hun spel, maar het eerste punt was binnen na een gewonnen tweede set.

De eerste single van de heren, gespeeld door Gerard, ging niet vanzelf. Het was een spannende partij waar Gerard net tekort kwam(18-21 & 22-24). De stand kwam hiermee op 1-2 voor Kampen. Maar nog vijf partijen te gaan, dus zeker niets verloren. De eerste dames single werd gespeeld door Sharon en netjes gewonnen. Met 21-13 & 21-17 was haar tegenstander nergens meer te vinden. De tweede single van de heren werd gespeeld door Thomas. Met de standen 18-21 & 14-21 ging de heer van Kampen er met de winst vandoor. Na de wedstrijd heeft Thomas Koopman aangegeven dat hij deze partij had kunnen winnen. Helaas is dit niet opgenomen en dus moeilijk te bewijzen, maar hij wordt op deze manier uitgedaagd om dit te laten zien tijdens de revanche. De tweede single van de dames is gewonnen door Annelies met 21-8 & 21-8.

De spannende mixen waren qua uitslag helaas in evenwicht. Maar Gerard en Sharon maakten het wel erg spannend in hun derde set. Na 21-18 & 17-21 werd de derde set gewonnen door Kampen met 21-23. Maar ze hebben zeker goed gespeeld en dat is ook belangrijk. De tweede mix begon met een achterstand voor Thomas en Annelies. Maar ze wisten de rust te bewaren en het spel zo goed te spelen dat de eerste set gewonnen werd met 22-20. De tweede set werd overtuigend gewonnen met 21-14. Dit alles bij elkaar opgeteld onderscheidt het tweede team zich weer niet van haar tegenstanders, maar werd het 4-4. 

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.