Verslag team 4

Zaterdag 1 november moest het 4de team tegen De sjeve sjuttel in Bunschoten-Spakenburg. we moesten in de ochtend spelen wat wennen was voor ons team. We kwamen daar mooi op tijd aan en konden de wedstrijden mooi op tijd beginnen.

We begonnen met de herendubbel die gespeeld zijn door Mark Veldman en Casper Mulder. De dubbel ging matig en is ook verloren gegaan. De tegenstanders waren beter en te sterk. De vrouwendubbel werd gespeeld door Harmke van de Werfhorst en Annerieke Bouma. Deze dubbel ging net zo matig als bij de heren. De standen waren ook bijna hetzelfde. De singles gingen beter dan de dubbels. Mark had de single jammer genoeg verloren. Harmke had een 3 setter die ook verloren ging. Casper had de redelijk makkelijke single gewonnen. Esmee had de single ook gewonnen die ook makkelijk te doen was. De laatste 2 wedstrijden waren van belang of het gelijk werd of 5-3 voor de sjeve sjuttel. De mix van Annerieke en Mark was helaas niet goed genoeg en is verloren gegaan. De mix van de Esmee en Casper ging makkelijker en is gewonnen.

Na afloop van de wedstrijd hebben we met de teams leuk nagepraat en genoten van het lekkere bitter garnituurtje. We hebben de wedstrijd verloren met 5-3 maar we kijken wel terug op een leuke wedstrijd.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.