Dikke winst voor eerste team

Vandaag werd al weer de zevende wedstrijd ,hiermee zijn we tevens op de helft van het seizoen, gespeeld. Het eerste team van Badminton ’80 speelde thuis tegen het vierde team van Inside. Badminton’80 behaald na een goede inzet een 6-2 overwinning.

Het eerste team speelde vandaag voor het eerst in het gesponsorde tenue. Dit zou toch een winst voor het team moeten opleveren. Als eerste willen wij als team i4audio bedanken voor de sponsoring en het aanmoedigen van afgelopen zaterdag!

Er werd gestart met de herendubbel. In de eerste set zaten Scholten en Van Dijk nog niet helemaal in hun spel. Toch wisten zij de eerste set op het nippertje binnen te slepen. In de tweede set waren ze beter op elkaar ingespeeld en liep het spel voortvarend. Zo werd het eerste punt binnengehaald.

Toen mochten de dames eens laten zien wat zij in huis hadden. Aan het begin van de eerste set moest eerst de rust even worden gevonden bij de dames. Toen dat eenmaal gebeurd was liep het spel goed. In twee sets werd de winst binnen gesleept.

Van start met de singels. Van Dijk en Van Dijk gingen tegelijk van start. Beiden wouden zij graag optimaal gebruik maken van de gehuurde zaal tijd en speelden een drie setter die gelukkig in winst voor Badminton ’80 eindigde.

Met een 4-0 voorsprong konden Scholten en Barneveld beginnen met hun singels. Ook zij beiden speelde een goede driesetters. Allen kwamen zij beiden net iets te kort om het punt voor Badminton ’80 binnen te slepen.

Met een 4-2 voorsprong zijn wij gestart met de mixen. De eerste mix werd gespeeld door Gerald en Vera, zij speelden een goede partij en zij wonnen gemakkelijk binnen twee sets. Alfred en Dianne speelden de tweede mix. De eerste set haalden zij netjes binnen in de tweede set kregen zij iets meer tegenstand maar wisten zij hun tegenstander op een goede wijze uit te spelen.

Al met al mag het team blij zijn met een 6-2 overwinning. Waarmee zij nu de tweede plaats in het klassement bezet houden!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.