Winst voor tweede team

Op de vroege zaterdagochtend 22 november mochten wij op pad naar Scherpenzeel. Niemand kende het plaatsje echt goed dus we wisten niet wat ons te wachten stond.

Eenmaal aangekomen daar troffen we een mooie en grote sporthal aan. Na een kopje koffie en warm lopen konden we beginnen. Ze speelden met blauwe shuttles, waar wij allemaal niet goed aan konden wennen. De dubbels werden tegelijk gespeeld. Gerard en Thomas hadden in de eerste set moeite om bij te blijven bij de heren en verloren. De tweede en derde set goed terug gekomen en gewonnen met   22-20, 22-24 en 17-21 .

De dames hadden ook 3 sets nodig maar wisten ook te winnen met   21-17, 20-22 en 16-21. 2-0 voor ons!

De eerste herenenkel werd gespeeld door Gerard. Met veel tegenkracht van zijn tegenstander wist hij toch het punt binnen te halen! 16-21 en 17-21.

Sharon had meer problemen in de eerste damessingle en verloor de eerste set. In de tweede set goed terugkomen na een achterstand van 6-11, maar helaas niet genoeg en deze ging naar Scherpenzeel met 19-21.

Annelies speelde de tweede single en speelde een goede wedstrijd en zo was het met 12-21 en 14-21 het 4e punt voor ons! En ook Thomas kon het waar maken, door te winnen in 2 sets. 5-1 voor ons!

Met nog 2 mixen te gaan wisten wij al dat we gewonnen hadden en dat zorgde alleen maar voor meer motivatie. Gerard en Sharon kwamen in de eerste set tot een verre achterstand en konden dit niet goedmaken. Ze zorgden er wel voor dat er een derde set aan te pas kwam maar dit was helaas niet genoeg. Het werd  21-17, 16-21 en 21-17.

Thomas en Annelies wisten wel goed in 2 sets te winnen!

Wij hebben uiteindelijk met 6-2 gewonnen waar we erg blij mee zijn!

Onze volgende wedstrijd is zaterdag 6 december om 17.00 uur in Heerde.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.