Gelijkspel voor eerste team van Badminton ’80

Afgelopen zaterdag is het i4Audio Team van Badminton ’80 op pad gegaan naar Veenendaal om hopelijk veel punten mee naar huis te nemen. Helaas was Alfred Scholten verhinderd tijdens deze wedstrijd, maar gelukkig was daar Gerard Thomassen om hem te vervangen. Hopelijk kan deze oude bok ons aan de nodige punten helpen. De TomTom van Vera gaf onderweg naar Veenendaal de nodige kerken aan, zo meende Vera. De waarschuwingssignalen vanuit de TomTom zullen waarschijnlijk te maken hebben met de snelheid, maar we geloven je hoor Vera;)! Eenmaal aangekomen in Veenendaal hebben we eerst een shopsessie gehad. De gewonnen prijzen van een toernooi van afgelopen voorjaar, kadobonnen van een sportzaak, zijn ingewisseld. Met volle tassen en goede moed op naar de wedstrijd tegen Bc ‘T Veen!

De eerste wedstrijd van dit seizoen is ook gespeeld tegen Bc ‘T Veen, deze is toen gewonnen met 8-0 voor Badminton ’80. Dat was die wedstrijd waarbij de tegenstanders vijf van de acht wedstrijden hebben opgegeven, dus van te voren konden we lastig een inschatting maken hoe de partijen zouden verlopen.

Van start met de herendubbel. Van Dijk en Thomassen begonnen aanvankelijk goed, maar helaas verloren zij op een gegeven moment de grip op de wedstrijd. Een verlies in twee sets. Daarentegen is de damesdubbel gelukkig wel gewonnen, Van Dijk en Barneveld zijn dit seizoen nog steeds ongeslagen op hun damesdubbel.

Ook de vier singles verliepen gelijk op. Gerald van Dijk verloor helaas, maar Vera van Dijk pakte wel een punt op haar single. Hopelijk kon Gerard Thomassen met zijn jarenlange badmintonervaring de tegenstander verslaan. Helaas gebeurde dat niet, Thomassen verloor zijn single in twee sets. Barneveld kon met haar damessingle de stand weer gelijk brengen. En dat gebeurde.

Met een 3-3 gelijkspel begonnen we met het spelen van de mixdubbels. Van Dijk en Van Dijk verloren in hun mixdubbel de eerste set. Gelukkig revancheerden zij zich op tijd en wonnen de tweede en derde set, waarbij zij voortreffelijk speelden in de derde set! De winst kon dus in de laatste mixdubbel worden binnengehaald, helaas gebeurde dat niet. Thomassen en Barneveld hadden gedurende de wedstrijd weinig tegen de tegenstanders in te brengen en verloren hun wedstrijd in twee sets. Eindstand 4-4.

Momenteel staat het i4Audio team op een tweede plaats in de competitie. De koploper heeft vier punten voorsprong, een redelijk gat. Echter gaan we nog steeds voor het kampioenschap en dat is ook zeker nog mogelijk! Komende zaterdag staat een thuiswedstrijd op het programma tegen Kampen. Supporters zijn van harte welkom!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.