Verdiende winst voor vierde team

Rond een uur of één zijn Harmke, Esmee, Casper, Pierre onze invaller en ik vertrokken richting Dronten. Daar zouden we voor de tweede keer tegen BC Dronten gaan spelen. Mark speelde helaas niet mee dit keer vanwege een buikgriep.

We speelden met nog drie andere teams, wat betekende dat we alle wedstrijden op één baan moesten spelen.

We begonnen met de herendubbel die Pierre en Casper in twee sets wonnen. Daarna wonnen Harmke en Esmee ook met twee sets de damesdubbel.

Pierre en Casper verloren helaas beide hun singel, die wel erg spannend waren. Esmee en ik wonnen wel onze singels, beide in twee sets.

De eerste mix werd gespeeld door Harmke en Pierre, die ze na een gewaagde wedstrijd met drie sets verloren. De tweede mix speelden Casper en ik, die we wonnen met twee sets. Het was wel heel spannend want we wonnen de eerste set met 29-27.

We zijn dus geëindigd met 5-3, wat wel goed voelde na een aantal keer te hebben verloren met 3-5.

Nadat iedereen had gedoucht kwamen we nog bij elkaar in de sporthal zelf, aangezien er geen kantine was. Er waren vier banken in een vierkant gezet met in het midden een tafeltje met lekkernijen en drinken. Heel kneuterig maar wel gezellig.
Ik was rond zeven uur thuis, na een lange maar geslaagde dag.

Geschreven door Annerieke

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.