Verslag 1 Team 4

Zaterdag moest het 4e team thuis spelen tegen De Treffers, dit team staat onderaan dus er moesten wat puntjes te halen zijn. Helaas kon Mark niet spelen omdat hij nog niet fit genoeg was, daarom op zoek naar een invaller. Dit is nog altijd niet gemakkelijk, het leek wel dat Zwarte Piet al de mannen meegenomen had naar Spanje.

Gelukkig konden we een beroep doen op Corné van den Essenburg, nog altijd lid van onze vereniging maar speelt niet meer omdat hij studeert in Amsterdam. De weekenden is hij meestal wel thuis, maar dan brengt hij post rond. Hij heeft voor ons zijn schema kunnen omzetten, zodat hij met ons kon mee spelen. Voor 13.00 uur post rond gebracht, dus dit was zijn Warming-up en na de wedstrijd weer doorgegaan waar hij morgens gebleven was, tevens Cooling-down.

Corné en Casper mochten de spits afbijten met de herendubbel, de 1e set was een spannende deze wonnen onze heren nipt met 24-22, de 2e set waren ze een beetje aan elkaar gewent en deze was dan in een mum van tijd gewonnen met 21-8.

De dames Esmee en Harmke hadden het niet moeilijk ze wonnen de partij met 21-8 en 21-6.

Casper en Esmee wonnen beide de single, tussenstand 4-0.

Corné mocht daarna aan zijn single beginnen, hij heeft een goede partij laten zien , maar helaas wel verloren.

Annerieke moest wel aan de bak maar met de standen 21-16 en  21-19 ,was de tussenstand 5-1.

Corné en Harmke speelden de 1e mix, het was even aan elkaar wennen maar dit ging goed 1e set 21-18 daarna de 2e set deze ging eerst goed maar in de loop van de wedstrijd werden er wat foutjes gemaakt, ze konden net op tijd de wedstrijd weer naar hun toe trekken met een winst van 22-20.

Casper en Annerieke wonnen ook hun partij met 21-14 en 21-13.

Een mooie eindstand van 7-1 in ons voordeel.

Corné heel hartelijk bedankt voor het invallen, je kunt zo weer mee spelen, want je bent het nog niet verleerd.

Geschreven door Harmke

Geplaatst in Competitie, Nieuws.