Verslag 2 Team 4

 

We begonnen de wedstrijd om 1 uur met de mannendubbel. De mannendubbel is gespeeld door Corné van Essenburg en ikzelf. Corné heeft voor Mark Veldman ingevallen omdat hij last had van lichamelijke klachten. De mannendubbel was een leuke wedstrijd die gewonnen is door Corné en ikzelf. De vrouwendubbel is gespeeld door Esmee van Ommen en Harmke van de Werfhorst. De vrouwendubbel is ook gewonnen. De vrouwendubbel was een wedstrijd die snel en gemakkelijk was. Omdat Corné in moest vallen is hij 2de heer gaan spelen en ik 1ste heer. Hierdoor moest ik eerst mijn single spelen. Deze single heb ik gewonnen. Het was een leuke en snelle wedstrijd. Hierna moest Esmee aan haar single beginnen. Deze heeft ze snel gewonnen met een mooie stand. Toen mochten Corné en Annerieke beginnen aan hun single. Corné had al een lange tijd niet meer gespeeld maar ondanks dat heeft hij goed gespeeld. Hij heeft jammer genoeg wel verloren. Annerieke heeft haar single ook mooi gewonnen met een mooi en spannende stand. Toen we allemaal klaar waren met de single wedstrijden begonnen we met de mixen. De eerste mix werd gespeeld door Corné en Harmke. Deze mix was een spannende maar mooie wedstrijd. Deze is ook gewonnen. De 2de mix is gespeeld door Annerieke en ikzelf. Deze mix was een leuke en snelle wedstrijd die ook is gewonnen is door ons. Het was een leuke en gezellige wedstrijd tegen De Treffers.

Geschreven door Casper

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.