Sinterklaasavond

Onze goede Sint is inmiddels weer het land uit, maar niet voordat hij een paar Pieten naar Badminton ’80 had gestuurd voor een gezellige pakjesavond op 3 december.

Zowel bij de jeugd als de senioren is deze avond gezellig gespeeld en fel gestreden om de cadeautjes. Bij de jeugd was voor de presentjes gezorgd, de senioren hadden de taak om zelf iets ingepakt mee te brengen. Het doel was dan om deze cadeautjes te gaan spelen. Na afloop van een partij mocht de winnaar eerst een pakje uitkiezen en daarna de verliezers.  Zo wist je dus van te voren niet met welk cadeautje je zou eindigen. Halverwege de avond werd er een pauze ingelast en werden de pakjes uitgepakt. Hierna werd de strijd nog feller om met dat ene coole of lekkere ding naar huis te gaan.

Bekijk de foto’s van deze avond hier.

Tot slot nog bedankt aan alle vrijwilligers die deze avond mogelijk hebben gemaakt!

Geplaatst in Jeugd, Nieuws, Recreanten.