Tweede team pakt dikke winst

Zaterdag 20 december werd de laatste wedstrijd van 2014 gespeeld in de Kamphal.

Om 13.00 uur gingen we van start met de herendubbel. De eerste set hadden ze weinig tegenstand en wisten ze hoe ze moesten spelen. Deze werd binnengehaald met 21-10. In de tweede set wisten de tegenstanders meer tegenstand te bieden en kregen onze heren het nog even moeilijk. Maar met volhouden werd het 21-17. 1e punt binnen!

Bij de dames van Dronten speelde 1 invaller en deze kon goed meegaan in het spelletje. Sharon en Annelies speelden een goede eerste set en pakten die met 21-17. De tweede set was precies andersom, dit hadden ze niet verwacht en moesten dus alles geven in een derde set. Dat deden ze en zo was ook het 2e punt binnen.

Bij de singles liep alles anders dan iedereen voorspeld had. Gerard begon en die had het niet makkelijk. Zijn tegenstander gaf niet zomaar op, hij verloor met 15-21 en 18-21. Sharon speelde op de baan er naast en zo begon het. Na een goede start en een voorsprong van 11-8 waren er genoeg kansen. Bij een tussenstand van 12-11 viel haar tegenstander en kon niet meer verder spelen. Dit was heel zuur omdat dit een leuke partij had kunnen zijn. Thomas kon helemaal geen single spelen, zijn tegenstander moest mee naar het ziekenhuis. De stand was inmiddels 4-1.

Na een lange pauze mocht Annelies nog singlen. Het ging haar makkelijker af, ze won met 21-12 en 21-8.

Inmiddels was het ook duidelijk dat we maar 1 mix konden spelen. Uiteindelijk hebben we besloten om de 1e mix te spelen. Gerard en Sharon begonnen goed met steeds een kleine voorsprong, maar konden de eerste set niet pakken. De tweede set ging totaal anders en wonnen ze ruim met 21-7. Een derde set. Concentratie en op tijd aanvallen was de tactiek. Dit pakte goed uit en zo haalden ze het 7e punt binnen!

We hebben met 7-1 (on)eerlijk? gewonnen. Jammer van de blessures, We hopen dat Rianne Alkemade snel hersteld. Wij hebben 7 punten gehaald die we hard kunnen gebruiken. Onze volgende wedstrijd staat gepland op 17 januari om 13.00 uur in de Kamphal.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.