Eerste team verslaat koploper

Op 20 december ging het eerste team van Badminton ’80  in alle vroegte richting Putten. Dit maal met vijf man sterk om zo onze winst kans te vergroten. Na een aantal spannende wedstrijden ging het eerste team van Badminton ’80 met een 3-5 winst naar huis.

 

Na een kort overleg over hoe de papieren ingevuld moesten worden werd er begonnen met de herendubbel. De herendubbel werd gespeeld door Alfred en Hendri. In de eerste set konden zij niet al te veel tegenstand bieden aan hun tegenstanders. In de tweede set brachten zij hier zeker verandering in maar was dit net niet genoeg. Het eerste punt ging naar het team van Putten.

 

Tegelijkertijd waren ook de dames gestart met hun damesdubbel. De dames speelden een goede partij en wisten de eerste set binnen te halen. In de tweede set was er minder druk van de dames uit Putten en zo wisten zij ook de tweede set binnen te halen. De stand 1-1

 

Gerald begon met de eerste heren singel en speelde en erg goede partij. De heren waren erg aan elkaar gewaagd en geen één van beide kon de wedstrijd in twee sets naar zich toe trekken. Er werd een derde set gespeeld. De spanning liep op in de zaal maar toch wist Gerald door zijn tactische spel zijn speler uit te spelen. Op de baan ernaast speelde Dianne haar singel. Dianne speelde een erg goede partij en speelde haar tegenstandster uit in twee sets.

 

Met een 1-3 voorsprong gingen Hendri en Vera de baan op voor hun singels. Hendri speelde een erg goede eerste set. In de tweede set had hij wat minder grip op zijn tegenstander en deze set verloor hij net. In de derde set herpakte hij zich en won hij in een goede driesetter de wedstrijd. Vera speelde op de baan ernaast. Zij kon niet goed in haar spel komen en verloor in twee sets.

 

Met een 2-4 voorsprong werd er gestart met de mixen. De eerste mix werd gespeeld door Gerald en Vera zij wonnen de eerste set redelijk gemakkelijk. In de tweede set speelde de heer en dame van Putten een stuk beter en wisten zij net aan het eind de set binnen te slepen. Dan moest er maar weer een derde set aan te pas komen. In de derde set gingen de twee teams erg gelijk op. Helaas wist het team van Putten net aan het eind de juiste punten te maken.

De tweede mix werd tegelijkertijd gespeeld door Alfred en Dianne. In de eerste set moesten zij er op elkaar inspelen deze set ging naar het team van Putten. In de tweede en derde set speelden Alfred en Dianne een goed spel en wisten zij hiermee het punt binnen te slepen.

 

Het eerste team was blij met deze 3-5 overwinning op de koploper en staat nog steeds op een mooie tweede plek in het klassement. Wij willen Hendri bedanken voor de goede partijen die hij heeft gespeeld!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.