Vierde team verliest in Putten

Op 20 december 2014 hebben we wedstrijd gespeeld tegen een ontzettend gezellig team in Putten. Toen we daar aankwamen hebben we eerst een bak koffie gedronken.

We begonnen met de herendubbel. Dit eindigde met 21-9 en 21-12. De tegenpartij was erg sterk. Daarna speelden de vrouwen de dubbel.  Deze hebben we gewonnen met 17-21, 18-21. Spannende wedstrijd om naar te kijken. Top prestatie!

Toen kwamen de twee heren singels. Vorige keer hebben we deze ook verloren, dus hadden we ze omgedraaid. Helaas hebben zowel Casper als Mark de singels verloren.

Daarna kwamen de damesdubbels. Hier was meer succes. Harmke won haar singel in een twee setter ( 16-21, 9-21 ). Annerieke heeft helaas verloren. ( 21-16, 21-3 ).

Helaas hebben we ook geen punten meer behaald bij de mixxen. Annerieke en Mark verloren in een twee setter. Casper en Esmee hebben helaas verloren in een spannende driesetter.

De eindscore van 6-2, Putten – Badminton “80.

Om de pijn van het verlies te verminderen, hebben we samen een visje gegeten bij de viskraam die naast de sporthal stond.

Geschreven door Mark

Geplaatst in Competitie, Nieuws.