Verlies voor vierde team

Alweer de laatste competitie wedstrijd van het seizoen 2014-2015.

We moesten deze thuis tegen Sjeve Shuttel, helaas kon Esmee niet meedoen vanwege haar werk.

De heren hadden er zin in en ze begonnen heel goed aan hun herendubbel, deze wonnen ze dan ook met 21-14 en 21-9.

De damesdubbel ging in het begin van de 1e set gelijk op maar na een paar fouten zijn de punten zo weer weg deze set dan ook verloren met 16-21, de 2e set konden we helemaal niet goed in het spel komen waardoor we deze ook verloren met 8-21.

Dan moest Mark maar voor het volgende punt zorgen, Mark speelde heel goed de 1e set won hij met 21-14, de 2e verloor hij met 12-21, en de 3e deed hij de turbo weer aan waardoor hij deze set won met 21-16. Na de wedstrijd zei hij dat hij nu door had dat hij na een slag gelijk weer moest lopen en niet eerst kijken waar de shuttle aan de overkant zou komen. Daar kun je nu dan weer een paar maanden op gaan trainen.

Harmke moest gelijk met Mark haar single spelen tegen Ria, dit zou weer een moeilijke partij worden want ze hebben al verschillende keren tegen elkaar gespeeld en altijd een driesetter.

De 1e set was Harmke goed op dreef en kon ze de set naar haar toetrekken met de stand 21-8, de 2e set was voor Ria met 10-21. dan maar voor de zoveelste keer een driesetter. Helaas ging de set dit keer naar Ria met de stand van 17-21.

Casper begon daarna aan zijn enkel en hij haalde gelukkig de volgende punt voor ons binnen met 21-16 en 21-6.

Dit keer mocht Annerieke de single spelen , ondanks het goede spel van Annerieke was haar  tegenstandster net iets te sterk voor haar, 7-21 en 10-21.

De tussenstand 3-3, met nog 2 mixen te gaan.

Mark en Harmke begonnen als eerste, voor Harmke was soms het veld te klein, omdat ze te vaak de shuttle uitsloeg. Ondanks dat we best goed speelden konden we de wedstrijd niet naar ons toetrekken en verloren we deze met 7-21 en 10-21.

Dan maar hopen dat Casper en Annerieke de mix nog konden winnen zodat we toch nog een 4-4 eruit konden halen, de 1e set wonnen ze met 21-19, dus met goede moed aan de 2e set. Daar maakten ze enkele foutjes waardoor zij deze set verloren met 14-21. De 3e set was heel spannend dan de een wat voor en dan de andere, maar helaas in de verlenging ging toch de set naar Sjeve Shuttel met 20-22.

Eindstand 3-5.

We zijn als team op de 5e plaatst geëindigd , dit is heel knap van het team omdat Mark , Casper , Esmee en Annerieke dit seizoen voor het eerst meededen in de seniorencompetitie.

Ook willen we de supporters bedanken dat ze aanwezig zijn als wij thuis moeten spelen, dat doet ons goed.

Groetjes, Mark , Casper , Esmee , Annerieke en Harmke

Geplaatst in Competitie, Nieuws.