Uitslagen speelweek 14

Het eerste team heeft thuis gelijk gespeeld tegen Sjeve Shuttel. He tweede team heeft de uitwedstrijd tegen Kampen gewonnen met 3-5. Het derde team heeft de thuiswedstrijd tegen Heerde verloren met 2-6. Het vierde team heeft thuis verloren van Sjeve Shuttel met 3-5. Het herenteam heeft thuis met 5-3 gewonnen van Smashing. Het jeugdteam heeft de uitwedstrijd tegen Nijkerk gewonnen met 2-6.

Hiermee is het competitieseizoen alweer afgesloten. Het is alle teams gelukt om volgend seizoen weer in dezelfde klasse te mogen spelen. Alleen het tweede team is nog in afwachting van een mogelijk kampioenschap in de derde klasse. In hun poule moet nog een wedstrijd worden gespeeld, die zaterdag niet door is gegaan wegens de weersomstandigheden. Een van de teams staat nog een paar punten achter ons tweede team en kan dus nog eerste worden.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.