Kom een shuttel slaan tijdens de Nationale Sportweek

Badminton ’80 Wezep in Wezep organiseert op woensdag 22 april een Open Dag tijdens de Nationale Sportweek. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttel wil slaan, is dan van harte welkom. Kom dus op 22 april naar De Kamphal, Heikamp 2 te Wezep.  

De Open Dag begint om 9.00 uur ’s ochtends tijdens Sport Overdag. Een ieder die liever overdag sport is welkom in deze groep om kennis te maken met badminton. Deze groep senioren sport tot 11.00 uur en houdt tussendoor een koffiepauze.

Voor de jeugd is er de gelegenheid om van 18.00 tot 19.30 uur een kijkje te komen nemen. Er wordt dan een leuk toernooi gespeeld, waarbij de pupillen van  Badminton’80 de nieuwsgierige kinderen de kneepjes van de racketsport zal laten zien.

Tot slot is er voor senioren van 20.00 tot 22.00uur nog speelgelegenheid. Eerder stoppen is uiteraard mogelijk. De bedoeling van de avond is om kennis te maken met de sport, onze vereniging en meteen actief mee te kunnen doen. Breng dus goede sportschoenen en sportkleding mee. Voor de rackets en shuttels wordt gezorgd.

Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar ‘ik neem je mee’. Leden zijn dus van harte welkom om iemand mee te nemen. Omdat de drempel overstappen bij een nieuwe vereniging moeilijk kan zijn, nodigen wij iedereen uit om niet alleen maar met zijn tweeën of misschien zelfs in grotere groepen te komen.

Badminton ’80 is een recreatieve vereniging. Gezelligheid en sportiviteit staan hoog in het vaandel. Regelmatig worden toernooitjes georganiseerd waardoor nieuwe leden zich snel thuis voelen binnen de vereniging.

Badminton ’80 speelt iedere woensdagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur en iedere woensdagavond vanaf 20.00 uur in de Kamphal te Wezep voor senioren. Op woensdagavond van 18.00 tot 19.30 uur is de Kamphal ook beschikbaar voor de jeugd in diverse groepen. Onder senioren wordt een ieder vanaf 18 jaar bedoeld.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws, Recreanten.