35-jarig Jubileum Feest

Op 20 juni bestaat onze vereniging al weer 35 jaar. Het feest hiervoor is op zaterdag 30 mei gehouden. Een grote groep leden verzamelde rond 18.00 uur bij huize Post in Oosterwolde.

Bij binnenkomst kreeg iedereen koffie, thee of wat anders te drinken en een lekkere koek erbij. Na een korte speech van de voorzitter werd er begonnen met de spelletjes. Iedereen was in vier teams ingedeeld. Ieder team diende een teamcaptain aan te wijzen en een teamnaam te verzinnen. Vooral die teamnaam heeft voor vele hoofdbrekens gezorgd. Maar uiteindelijk kon er dan toch worden gestart met de spelletjes. Er werden deze avond vijf spelletjes afgewerkt, te weten zeil vouwen, spijker slaan, touwtrekken, jenga en een quiz. Na afloop heeft het winnende team nog een leuke prijs in ontvangst mogen nemen.

Na de spelletjes had iedereen wel trek, dus kon er worden aangevallen op het buffet bestaande uit diverse warme vleeshapjes, brood, stokbrood, salades en sauzen. Tevens was er een lekkere tomatensoep en vers fruit.

Het weer was ons goed gezind. De wind was gaan liggen en de regen bleef ook uit. Hierdoor was het buiten nog lang goed toeven en kon er gezellig worden gekletst.

Het feest was georganiseerd door de activiteitencommissie, waarvoor onze dank. Ook bedanken wij de gastvrijheid van de familie Post voor het openstellen van hun huis en tuin.

Alle foto’s van de feestavond zijn hier terug te zien.

Het feest voor de jeugd vindt plaats op woensdagavond 10 juni.

Geplaatst in Competitie, Nieuws, Recreanten.