Start nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen is zaterdag 12 september van start gegaan. De eerste speelweek is pas volgende week, maar een aantal wedstrijden die later in het seizoen staan moesten worden verplaatst. Daardoor speelden het eerste team en het jeugdteam dit weekeinde hun eerste wedstrijd.

Het eerste team is voortvarend van start gegaan. Zij komen dit jaar uit in de eerste klasse. Het team bestaat uit Hendri Nagelholt, Gerald van Dijk, Vera van Dijk en Dianne Barneveld. Met een prachtige 5-3 overwinning op BAN hebben zij zich laten gelden.

Het jeugdteam speelt dit seizoen onder de 17 jaar, terwijl onze jongste speler nog maar 12 jaar is. Zij zijn het seizoen begonnen met een uitwedstrijd tegen Hellas uit Nunspeet. Het bleek nog een hele opgave en helaas hebben ze met 8-0 verloren.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.